Ir a página inicio
BE OUR FRIEND BECOME VOLUNTEER BECOME MEMBER
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Who we are       Our Purpose        Books       Frequent Asked Questions       Contact
  Works
& Studies
Cultural
Heritage 
Natural
Environment
 
News      Videos      Agenda      The Routes      History      Pallerols      Traveler Blog
Home > News >
Send to a friendSend to a friend
 
Print VersionPrint Version
 
The text for this article is not available in English, you can read it in Catalan and Spanish.

Sorry for the inconvenience.


   

Insert comments Insert comments
See commentsSee comments (18)

imagen1
     
     

 

   
     
 
 
   
See the text  Ir al texto 
   

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     

 -
   
   
     
   

 18 Comments
   
  Author Jordi Piferrer | 20/08/2011
   Comment Molt emotiu i real el comentari que fa la Noemí, filla d'en Josep. Certament que venia a totes les Caminades amb molta il·lusió i participava activament ajudant en el que fes falta. El trobarem a faltar. A la primera caminada d'octubre, el dia 8, en arribar a Pallerols després de la Caminada, cap a les 5 de la tarda, direm una missa per ell. Espero que la Noemí pugui llegir aquest missatge i avisi als familiars i amics perquè hi poguin assisitir.
   
  Author Noemí Vilaseca | 13/08/2011
   Comment Ara mateix, escrivint aquestes línies, no puc deixar de vessar llàgrimes d'emoció. No sé ben bé com he anat a parar al vostre butlletí. I m'ha sorprès el magnífic reportatge que heu penjat del meu pare. Era una gran persona i tant el text com tots els comentaris dels Amics de Pallerols ho ratifiquen. Us agraeixo moltíssim el gest! A la família sempre ens parlava meravelles de tots vosaltres i de la vostra iniciativa. I l'hauríeu d'haver vist cada matí quan sortia de casa per venir a les caminades. Era una de les seves il·lusions de la seva última etapa de vida. Des d'allà d'alt segur que continuarà estant amb vosaltres. I de ben segur que portarem la mare a l'església. Una abraçada amb tot l'afecte.
   
  Author XAVI VIVAS | 09/08/2011
   Comment VAIG COINCIDIR AMB ELL A GAIRE BE TOTES LES ETAPES I EL RECORDO COM UNA PERSONA DE BE, DISCRETA, DE BON CAMINAR , SERVICIAL I ENAMORAT DE LA NATURA.
EL MEU MES SENTIT CONDOL PER TOTA LA SEVA FAMILIA
   
  Author MªTeresa  | 09/08/2011
   Comment Ho sento molt la perdua de nostre bon amic del camí, tinc present a la seva familia en aquests moments de dolor i prego a Déu per ella i per el.
   
  Author Daniel (Igualada) | 06/08/2011
   Comment Hem sap molt de greu ja que havia tingut moltes xarrades amb ell durant les diferents excursions el Camí d'Andorra. Es una gran perdua pels amics del Camí d'Andorra tot i que ens continuará acompanyant dia darrera dia. Avui a la missa de Ribera tindre un record especial per ell.

   
  Author Octavio Rico | 05/08/2011
   Comment Mi mas sentido pesame a la familia. Guardo muy buen recuerdo de Josep, por su conversacion amable y serena durante las caminatas entre Pallerols y Andorra. Especialmente, recuerdo con gratitud -y ahora con emocion- su desvelo para sacar adelante la costellada de la ultima etapa (Civis-Mas d'Alins-Sant Julia de L.), en un dia mas bien humedo. Creo que sin su ayuda, discreta y eficaz, ese dia nos habriamos quedado con las ganas. Josep supo sacar todo su rendimiento al escaso carbon que habiamos llevado para la ocasion y nos saco del apuro. Despues, colaboro de nuevo con los caminantes en la tarea de acercar los coches al punto de llegada de la expedicion. Luego, nos tomamos un cafe en el "Punt de trobada" que hay a la salida de Andorra. Recuerdo bien el momento porque yo me sentia muy cansado de la jornada y vi como Josep (que tambien debia estar cansado), se acerco a la barra del bar, pidio las consumiciones para todos y nos las llevo a la mesa, sin darle al gesto mayor importancia. Ademas, tambien se adelanto a la hora de pagar las consumiciones. Espero que el Cielo, a donde todos en definitiva queremos ir, sea nuestro proximo "Punt de trobada". Pero esta vez, Josep, tendras que dejarte invitar.

(Pido disculpas por la falta de acentos; estoy utilizando un ordenador que carece de la tecla necesaria).
   
  Author PERE BONET MIRET | 04/08/2011
   Comment Una veritable desgracia per a tots, i sobre tot per a la seva familia.
El meu mes sentit condol per al la familia i per a tots els que li han testat sempre mes propers
   
  Author Ana | 04/08/2011
   Comment Siento mucho su perdida pero estoy segura que desde el cielo ayudara mucho a esta asociacion. Me gustaria que hicieseis llegar un abrazo fuerte a su familia
   
  Author Ángela G.F. | 04/08/2011
   Comment Pésame: Ha sido llamado inesperadamente, estoy segura que en su mejor momento, pleno del AMOR de Nuestro Señor, intercesor y amigo, descanse en paz.
Ángela
   
  Author Quim Manich | 04/08/2011
   Comment Varem coincidir amb un parell de caminades. En tinc molt bon record. El seguirem tenint molt present.
   
  Author Jose Luis Fernandez | 04/08/2011
   Comment el meu mes sincer condol a la familia de Josep i a tots els amics de Pallerols, desde el Cel, ens acompanyara fent cami. Descansi en pau
   
  Author Mercè Betriu | 04/08/2011
   Comment Recordarem en Josep per les seves virtuts,especialment per la generositat. Sempre donà suport i grans dosis d'entusiasme a l'associació, cosa que de ben segur continuarà des del Cel.
   
  Author Geraldo Morujão - Viseu (Portugal) | 04/08/2011
   Comment Lo siento mucho. Le voy a recordar en la Santa Misa, Pésame a su familia y a toda la Associació d'Amics del Camí de Pallerols
   
  Author JOAN MARTINEZ ARCAS | 04/08/2011
   Comment Lo siento mucho, me encomiendo a Josep
   
  Author Jose Juan | 04/08/2011
   Comment Nos queda mucho de Josep, y aunque nos haya dejado físicamente, el recuerdo de su disponibilidad y ayuda en las caminatas seguro que se nos hace presente en las del curso que pronto viene.
   
  Author ignasi Forcada | 04/08/2011
   Comment Molt bon reportatge: el recordarem sempre. Un bon referent pels amics: sempre estava disposat a ajudar. Hauríem de convidar a la seva dona i als seus felll a anar un dia a Pallaerols
   
  Author Chus | 04/08/2011
   Comment Lo siento muchísimo.un abrazo a su familia.
   
  Author Antonio Prats | 04/08/2011
   Comment Mi más profundo pesar. Por las veces que tuve la suerte de caminar con él me dio la sensación de que era una gran persona; lástima que estas cosas siempre hay que decirlas en vida y no cuando es demasiado tarde....Mis condolencias y las de mi esposa para la familia y todos los amigos
   
   
    Insert comments
Author  
Comment  
     
    Security code
Change code
    Please, enter the security code

   
     


Pallerols de Rialb,
©2011. Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Spain) . Tel.: (+34) 629 910 612