Ir a página inicio
FES-TE AMIC FES-TE VOLUNTARI FES-TE SOCI
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Qui som       Objectius        Llibres       Preguntes Freqüents       Contacte
  Jornades
i Estudis
Patrimoni
Cultural
 Medi
 Natural
 
Notícies      Vídeos      Agenda      Les Rutes      Història      Pallerols      Blog del Caminant
Portada > Noticies > El cardenal Julián Herranz visita Pallerols
Enviar a un amicEnviar a un amic
 
Versió ImprimibleVersió Imprimible
 
El cardenal Julián Herranz visita Pallerols  Caminades - Ruta 1Pallerols    
Una visita completa a Pallerols i rodalies    

inserir comentarisinserir comentaris
veure comentarisveure comentaris (6)

imagen1
     
El cardenal Herranz amb un grup de seminaristes i altres nois de Múrcia      

 

El passat 19 de juliol, el cardenal Julián Herranz va visitar Pallerols acompanyat dels sacerdots Benet Badrinas i Ferran Blasi. També el van acompanyar Sebastià Masó i Jordi Piferrer.

A l'església de Pallerols concelebraren l'Eucaristia el cardenal i els dos sacerdots.

Després van visitar la Cabana de Sant Rafel, el Corb, la Ribalera i van acabar la visita a la casa de Fenollet.

D'una manera casual es van trobar amb un grup de seminaristes, i altres nois procedents de Múrcia, que anaven acompanyats pel sacerdot Antonio Schlatter.

El cardenal Herranz -expert muntanyenc- seguí amb gran interès les explicacions sobre la geografia i la història del Camí d'Andorra i agraí repetides vegades l'oportunitat que li oferírem de reviure l'expedició en la que hi anava sant Josepmaria a la tardor de 1937.

   
     
Anar al text  Ir al texto 
   


El cardenal Julián Herranz va ser ordenat sacerdot de l'Opus Dei el 1955. Des de 1960 va treballar a la Santa Seu com a expert en els treballs del Concili Vaticà II i de la posterior reforma de la legislació eclesiàstica. Va ser ordenat bisbe el 1991 per Joan Pau II, qui el 1994 el va nomenar president del Consell pontifici per als Textos legislatius i de la Comissió disciplinar de la cúria romana. Va ser nomenat cardenal el 21 d'octubre de 2003.


En el llibre En las Afueras de Jericó -Edicions Rialp, S.A. Madrid 2007- resumeix les seves vivències dels vint anys que va conviure amb sant Josepmaria Escrivà i dels vint-i-set anys que va col·laborar amb Joan Pau II. Abans ja havia treballat a la Santa Seu al servei de Joan XXIII, Pau VI i Joan Pau I, igual que ara continua amb Benet XVI.
   

 6 Comentaris
   
  Autor Lourdes Pedowitz | 02/03/2014
   Comentari .. fue gracias a este sitio que tuve la primera oportunidad de conocer al Cardenal Herranz, hijo de S. Josemaría... Después de leer en las "En las afueras de Jericó" quedo deslumbrada ante todo lo q pudo Dios hacer con instrumentos dóciles como S. Josemaría y este hijo suyo. Gratias tibi Deus, gratias tibi..
   
  Autor Ángela | 28/08/2011
   Comentari Gracias por las noticias del Camino, son muy animantes y ayudan a muchísimas personas.
   
  Autor Xavier Sanz | 31/07/2011
   Comentari Benvolguts amics: una salutació ben cordial des de Barcelona. El passat dia 15 de Juliol vaig fer el cami de Peramola a Pallerols, en una sortida tot plegat improvisada. Per una diferència de 4 dies no he coincidit amb el Cardenal Herranz amb el que tinc en comú el ser metge. Hagués estat una bona ocasió per saludar-lo a ell i a tots els que hi anàveu en la petita expedició. Ilusió per mí per causa de que he llegit precisament fa uns dos mesos el llibre "En las afueras de Jericó", que m'ha estat de gran profit espiritual. Espero doncs poder coincidir en algunes de les sortides i si més no acudir a la festa de la rosa.
   
  Autor Joan Forrellat Morera | 27/07/2011
   Comentari Quina quantitat de documentació i material gràfic per la història de Pallerols i del Camí d'Andorra ! Enhorabona !
   
  Autor Jordi Piferrer | 27/07/2011
   Comentari Agraïm a Mn. Jaume Mayoral, rector de Ponts, les contínues mostres de suport i d’estímul en el nostre treball per reeixir Pallerols i perquè a través de la seva jurisdicció territorial ens permet col•laborar amb el bisbat d’Urgell en la recristianització de la societat.
El viatge del cardenal Herranz va ser ràpid i de caràcter privat i no ens va semblar oportú fer-ne massa propaganda.
Esperem que tant Mn. Jaume com Mn. Bonifaci ens disculpin per aquesta omissió.
   
  Autor Mn. Jaume Mayoral, Rector de Ponts | 27/07/2011
   Comentari Agraïm la visita de l'Excel·lentíssim i Reverendíssim Senyor Julián Herranz a la nostra comarca i al nostre arxiprestat, on hi ha un dels llocs de devoció i espiritualitat de sant Josepmaria.
Ens hagués agradat poder concelebrar amb ell la Santa Missa i poder-lo saludar. És un gran home de l'Església i un referent en Dret Canònic.
Aprofitem per agrair la tasca que es fa des dels Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, sempre ple d'activitats i grups (molts d'ells de gent jove i compromesa) que fan aquesta ruta tant cargada de records i espiritualitat per als creients.
   
   
    Inserir comentaris
Autor  
Comentari  
     
    Codi de seguretat
Canviar codi
    Introdueixi el codi de seguretat, si us plau.

   
     


Pallerols de Rialb, 26 de juliol de 2011
©2011. Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612