Ir a página inicio
FES-TE AMIC FES-TE VOLUNTARI FES-TE SOCI
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Qui som       Objectius        Llibres       Preguntes Freqents       Contacte
  Jornades
i Estudis
Patrimoni
Cultural
 Medi
 Natural
 
Notícies      Vídeos      Agenda      Les Rutes      Història      Pallerols      Blog del Caminant
Portada > Qui Som
Enviar a un amicEnviar a un amic
 
Versió ImprimibleVersió Imprimible
   
Qui Som    
   
     

   

L'Associaci d'Amics del Cam de Pallerols de Rialb a Andorra, nasqu lany 2002, arran del centenari del naixement de sant Josepmaria Escriv de Balaguer. Des daleshores, ve treballant en la recuperaci dels fets, viaranys i llocs del cam de fugitius que segu sant Josepmaria amb altres persones al novembre-desembre de 1937. Actualment, hi formen part persones de tot el mn.

Des de ben aviat, ens vam proposar fer memria de tots els qui per motius de conscincia- hagueren de fugir per aquestes muntanyes, amb lobjectiu que aquest record ens dugui a respectar a tots en la seva llibertat i a fomentar la pau i la convivncia entre totes les persones per damunt de les diferncies que hi pugui haver de ideologia, raa, religi, llengua, pas i tradicions. Aquest va ser un gran desig de sant Josepmaria i forma part molt important del seu llegat.

Hi ha una Junta Directiva i diferents Comissions de treball, al front de les quals hi ha uns responsables que coordinen les tasques que realitzen.

Hi ha diferents tipus de socis:

Socis d'Honor: Sn aquelles persones que s'han distingit per el seu especial suport i encoratjament.

Socis de nmero: Sn la majoria dels socis, els quals amb la seva aportaci potser modesta per contnua permeten portar a cap tot el que ens hem proposat.

Finalment hem de remarcar el treball dels Voluntaris que collaboren desinteressadament en les tasques de neteja i marcatge dels camins, en temes culturals, histrics, d'administraci, etc.

 

   
   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612