Ir a página inicio
FES-TE AMIC FES-TE VOLUNTARI FES-TE SOCI
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Qui som       Objectius        Llibres       Preguntes Freqents       Contacte
  Jornades
i Estudis
Patrimoni
Cultural
 Medi
 Natural
 
Notícies      Vídeos      Agenda      Les Rutes      Història      Pallerols      Blog del Caminant
Portada > Llibres
Enviar a un amicEnviar a un amic
 
Versió ImprimibleVersió Imprimible
   
Llibres    
En aquesta secci informarem sobre alguns llibres i material udio-visual que fan referncia al Cam dAndorra i laventura devasi de sant Josepmaria Escriv a la tardor de 1937, aix com daltres expedicions similars que aportin algun inters especial.

Podreu adquirir aquest material dacord amb les normes que sadjunten al final daquest apartat.
   
     

En catal

 • PIFERRER, Jordi. El pas dels Pirineus. Pags Editors. Lleida, 2012. Llibre histric indispensable per seguir l'aventura de sant Josepmaria Escriv de Balaguer a travs dels Pirineus a la tardor de 1937. Preu: 24 .
 • NOVETAT MASABEU, Josep. Pallerols de Rialb. Histria i Personatges. Fundaci Rialb. Barcelona 2020. Preu: 22 .
 • NOVETAT PIFERRER, Jordi. Cam d'Andorra. Barcelona, 2018. Llibre de 162 pgines,11 mapes i 46 fotografies en color que mostren amb precisi els llocs per on transcorre el cam, amb els horaris de cadascuna de les etapes. A ms de les rutes a peu, detalla les pistes per transitar en cotxe tot terreny, quads, BTT, cavall, motocicleta, etc. Est en catal, castell i angls. Preu 25 .
 • RICO, Octavio y EZPELETA, Dmaso. Travessant la nit. Editorial Albada. Terrassa: 2004. Preu 18 .
 • FAUS, Francesc. Un home que sabia perdonar. Pallerols de Rialb: Associaci d'Amics del Cam de Pallerols de Rialb a Andorra, 2011. Una relaci de vivncies de sant Josepmaria sobre el perd. Preu 10 .


En castell

 • NOVEDAD PIFERRER, Jordi. Camino de Liberacin. Barcelona, 2018. Llibre histric indispensable de 329 pgines, 136 fotos i esquemes d'itineraris que permeten al lector reviure les experincies de sant Josepmaria en el seu caminar des d'Oliana fins a Andorra, la seva estada de 9 dies en aquest pas dels Pirineus i la sortida per la frontera francesa del Pas de la Casa. Tamb hi ha un captol que recull una segona estada de sant Josepmaria a Andorra, els dies 1 a 3 de maig de 1943.Preu: 24
 • VZQUEZ DE PRADA, Andrs. El Fundador del Opus Dei. Madrid: Ediciones Rialp, 2002. Libro fundamental para conocer la vida de san Josemara Escriv. Consta de tres tomos. El tomo II, (captulos IX y X) trata concretamente de la expedicin de evasin a travs de Andorra. Pedidos directamente a Ediciones Rialp.
 • LLAH, Alfred y PIFERRER, Jordi. Andorra: tierra de acogida. El paso de san Josemara por Andorra. Madrid: Ediciones Rialb, 2010. Precio: 10 .
 • RICO, Octavio y EZPELETA, Dmaso. Cruzando la noche. Editorial Albada. Terrassa: 2004. Preu 18 .
 • FAUS, Francesc. Un hombre que saba perdonar. Pallerols de Rialb: Associaci d'Amics del Cam de Pallerols de Rialb a Andorra, 2011. Una relacin de vivencias de san Josemara sobre el perdn. Preu 10

  Per a ms informaci:
  camidandorra@gmail.com i tel. 0034.629.910.612
   
   
   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612