Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Voluntaris en el tram de Fenollet a Cabó
Cada segon dissabte de mes sortim amb voluntaris per al manteniment del Camí d'Andorra. Vine tu també!

Com ja és habitual, cada segon dissabte de mes fem una sortida amb voluntaris per fer treballs de manteniment del Camí d'Andorra i col·locar postes i rètols de senyalització vertical.

El passat dissabte 14 de setembre ens reunírem 19 voluntaris per treballar en el tram que va des de Fenollet al coll de Santa Fe i la baixada cap a la Vall de Cabó, fins a coll Marí.

Després de trobar-nos a les 10 del matí a Organyà, pujàrem en cotxe fins a Fenollet. A partir d'aquí férem dos grups de treball. Un grup va pujar a peu per la canal del Grau del Fangueret fins al Coll de Santa Fe, fent tasques de desbrossament i pintar els senyals blau i groc del camí. L'altre grup va anar amb dos cotxes tot terreny fins el coll de Santa Fe per la pista que surt de Montanissell i passa per la casa del Pitarell.

Mentre el primer grup desbrossava el camí, el segon grup col·locava postes i rètols.

Els voluntaris vingueren de diferents llocs de Catalunya. De la província de Lleida: Paco Penella, Pepe Martínez, Josep Maria Vila, Ramon Camats, Miquel Àngel Olóndriz, Joaquim Monserrat amb dos fills seus, Jesús i Vicens, José María Prieto, William Díaz i Mn. Xavier Pont. De la província de Barcelona: José Juan Crespo, Octavio Rico, Daniel Macià i Jordi Piferrer. De Girona: Ramon Bosch i Eusebio Garcia. També tinguérem el gran ajut de l'Antoni Baraut, de la Borda del Vilar de Cabó i d'en Mariano Carbonell d'Organyà.

Acabats els treballs, anàrem a dinar a Fenollet. De tornada, Mn. Xavier Pont celebrà missa a Pallerols.

Una jornada molt ben aprofitada, amb un treball intens i un bon dinar. Per repetir-la cada mes. La propera sortida serà el dissabte 12 d'octubre. Si t'ho vols passar molt bé, no hi faltis!

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612