Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Caminada de desembre 2013

El proper dissabte 14 de desembre anirem des de l'Espluga de les Vaques, al Barranc de la Ribalera, fins a les Masies de Nargó, tot recordant la ruta que feu l'expedició de 1937, el 28 de novembre, ara fa 76 anys.

 

Quan arribem a la Casa de Aubenç, posarem un Pessebre i farem la fotografia de rigor, que servirà per a felicitar les festes de Nadal a tots els amics de l'Associació. 

 

Els nostres amics d'Igualada ens prepararan un bon arròs. Per això no fa falta portar-se el dinar, sinó solament alguna cosa per a menjar durant la Caminada.

 

En total caminarem de cinc a sis hores. Els qui no vulguin caminar aniran en cotxe tot terreny fins a la Casa d'Aubenç, a través de la pista que puja des de les Masies de Nargó.

 

Pel camí, tindrem ocasió de llegir els textos històrics que fan referència a aquells dies. Una ocasió única per reviure els mateixos esdeveniments de fa 76 anys.

 

Ens trobarem puntualment a les 9:45 del matí a Oliana, a la plaça que hi ha davant el restaurant Palau, prop de l'Ajuntament.

 

Per a veure una caminada semblant clicar aquí.

 

Notes.-

- La caminada acabarà cap a les 18.00 hores

- Hi ha missa a Organyà i Ponts a les 19.00 horas

- Confirmeu la vostra assistència i tots els qui podeu porteu cotxes tot terreny.

- Els qui portin cotxes tot terreny, feu-nos-ho saber en el formulari adjunt.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612