Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Comentaris a la web

 

Tots els comentaris que es facin a la nostra web són benvinguts, i des d'aquí us animem a fer-ne més.

Com sabeu bé, la finalitat de la web és informar sobre les activitats que portem a cap en la recuperació dels camins i els llocs (de la Baronia de Rialb, l'Alt Urgell i Andorra) per on va transitar sant Josepmaria Escrivà de Balaguer a la tardor de l'any 1937 i per on al llarg dels anys hi han transitat també moltes altres persones en condicions de fugitius i perseguits, en un atemptat a la seva llibertat.

Per això, mentre caminem, ens proposem fer memòria de totes aquelles persones que -per motius de consciència- hagueren de fugir per aquestes muntanyes en recerca de la llibertat, a causa de la intolerància d'altres, amb l'objectiu que aquest record ens dugui a respectar a tots en la seva llibertat i a fomentar la pau i la convivència entre tothom. Ens proposem, per tant, fomentar els conceptes de llibertat, diàleg i respecte a les idees dels altres, per damunt de les lògiques diferències culturals que hi ha entre les persones. Aquest amor i respecte a la llibertat va ser un gran desig de sant Josepmaria i forma part molt important del seu llegat.

Tothom és benvingut a caminar amb nosaltres, de manera que pugui descobrir la varietat i la bellesa d'aquest itinerari. No excloem a ningú per motius de raça, sexe, ideologia, religió, llengua, país o tradicions. Tot caminant aprendrem a estimar més la nostra terra, les nostres costums i tradicions, la nostra cultura i la nostra història, col·laborant també així en la revitalització de les zones per on passem.

Agrairem per això mateix qualsevol suggeriment que pugui millorar els continguts i la difusió de la web, i que fomentin valors com: la tolerància, el respecte a la dignitat de la persona, el respecte a la llibertat de consciència, la promoció de la família, l'educació dels fills en la llibertat, el coneixement de la història, la geografia, la fauna i la flora, els costums i la cultura del nostre país, per on passa el camí, . . . tot plegat en el respecte més profund a les persones.

Finalment, voldria afegir que seria desitjable que quan feu comentaris quedés clar el vostre nom i cognom, per tal que la vostra opinió no quedi en l'anonimat.

 

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612