Ir a página inicio
FES-TE AMIC FES-TE VOLUNTARI FES-TE SOCI
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Qui som       Objectius        Llibres       Preguntes Freqents       Contacte
  Jornades
i Estudis
Patrimoni
Cultural
 Medi
 Natural
 
Notícies      Vídeos      Agenda      Les Rutes      Història      Pallerols      Blog del Caminant
Portada > Llibres
Enviar a un amicEnviar a un amic
 
Versió ImprimibleVersió Imprimible
   
Llibres    
En aquesta secci informarem sobre alguns llibres i material udio-visual que fan referncia al Cam dAndorra i laventura devasi de sant Josepmaria Escriv a la tardor de 1937, aix com daltres expedicions similars que aportin algun inters especial.

Podreu adquirir aquest material dacord amb les normes que sadjunten al final daquest apartat.
   
     

En catal

 • PIFERRER, Jordi. El pas dels Pirineus. Pags Editors. Lleida: 2012. Llibre histric indispensable per seguir l'aventura de sant Josepmaria Escriv de Balaguer a travs dels Pirineus a la tardor de 1937. 
  Preu: 24

 • RICO, Octavio i EZPELETA, Dmaso. Travessant la nit. Terrassa: Albada, 2004. Un resum histric sobre l'expedici de sant Josepmaria durant la tardor de 1937.
  Preu: 12

 • PIFERRER, Jordi. Cam d'Andorra. D'Oliana a Andorra per camins de muntanya. Tots els plnols necessaris per a poder transitar pel Cam d'Andorra. Terrassa: Albada, 2004.
  Preu: 10 .

 • LLAH, Alfred i PIFERRER, Jordi. Andorra: terra d'acollida. El pas de sant Josepmaria per Andorra. Andorra, 2008.
  Preu 10

 • FAUS, Francesc. Un home que sabia perdonar. Pallerols de Rialb: Associaci d'Amics del Cam de Pallerols de Rialb a Andorra, 2011. Una relaci de vivncies de sant Josepmaria sobre el perd.
  Preu 10


En castellano

 • PIFERRER, Jordi. Entre la noche y la esperanza. Editorial Milenio. Lleida: 2014. Llibre histric indispensable per seguir l'aventura de sant Josepmaria Escriv de Balaguer a travs dels Pirineus a la tardor de 1937. 
  Preu: 24

 • VZQUEZ DE PRADA, Andrs. El Fundador del Opus Dei. Madrid: Ediciones Rialp, 2002. Libro fundamental para conocer la vida de san Josemara Escriv. Consta de tres tomos. El tomo II, (captulos IX y X) trata concretamente de la expedicin de evasin a travs de Andorra. Pedidos directamente a Ediciones Rialp.

 • RICO, Octavio y EZPELETA, Dmaso. Cruzando la noche. Terrassa: Albada, 2004. Un resumen histrico sobre la expedicin de san Josemara durante el otoo de 1937.
  Precio: 12

 • PIFERRER, Jordi. Camino de Andorra. De Oliana a Andorra por caminos de montaa. Terrassa: Albada, 2004. Todos los planos necesarios para poder transitar por el Camino de Andorra.
  Precio: 10

 • LLAH, Alfred y PIFERRER, Jordi. Andorra: tierra de acogida. El paso de san Josemara por Andorra. Madrid: Ediciones Rialb, S. A., 2010.
  Precio: 10

 • FAUS, Francesc. Un hombre que saba perdonar. Pallerols de Rialb: Associaci d'Amics del Cam de Pallerols de Rialb a Andorra, 2011. Una relacin de vivencias de san Josemara sobre el perdn. Precio 10

 • CASCIARO, Pedro. Soad y os quedaris cortos. Madrid: Scriptor, 1994. Relacin personal de uno de los acompaantes de san Josemara en la expedicin de 1937. Pedidos directamente a Editorial Scriptor.

 

Forma de pagament

Ingressar l'import del llibre al compte de Caixa Guissona, 3140.0001.93.0010523600  
Una vegada rebut l'import, enviarem el llibre per correu postal, abonant el comprador les despeses corresponents.En breu informarem dels udio-visuals en existncia.
   
   
   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612